PDF کشت ایروپونیک زعفران تنظیم شده توسط مهندس علی شمعی

PDF کشت ایروپونیک زعفران که به قلم آقای علی شمعی نوشته شده است را همانطور که در مصاحبه ای که با جناب آقای علی شمعی ترتیب داده بودیم برای مخاطبین عزیزمان منتشر می کنیم. اگر پیگیر مطالب کافه زعفران باشید، هفته گذشته با یکی از افراد متخصص کشورمان که اقدام به امتحان روش کشت ایروپونیک زعفران نموده بودند صحبت کردیم و نظرات و دیدگاه ایشان را در رابطه با کشت گلخانه ای زعفران ، جویا شدیم. اگر تاکنون این مصاحبه را دانلود نکرده اید، هم اکنون  می توانید از اینجا فایل مربوط به گفتگوی آقای علی شمعی با واحد مستند سازی کافه عفران را دانلود نمایید. در طول این گفتگو آقای شمعی به این نکته اشاره کردند که در حال تنظیم جزوه ای هستند که شامل کلیه تجربیات و نکاتی است که دانستن آن در خلال کشت ایروپونیک زعفران به نظرشان ضروری می باشد. و همانجا این قول را به کافه زعفران دادند این جزوه ارزشمند را در وب سایت ما به اشتراک بگذارند تا در اختیار کلیه علاقه مندان قرار گیرید. تجربیاتی که حاصل کار عملی و همچنین تحقیقاتی ایشان بوده و به احتمال قریب به یقین گنجینه ای بسیار ارزشمند برای علاقه مندان به کشت ایروپونیک و همچنین گلخانه داران زعفران می باشد.

علی شمعی چه کسی است ؟ (مختصر بیوگرافی)

اگر مصاحبه با آقای شمعی را در کافه زعفران گوش داده باشید که نیاز به معرفی مجدد ایشان نیست و حتما با ایشان آشنایی کامل را دارید. اما برای آن دسته از همراهانی که موفق به شنیدن گفتگوی ما با ایشان نشده اند باید بگوییم که آقای علی شمعی در تهران و در سال ۱۳۶۲ به دنیا آمدند. و ایشان از متخصصین  و مخترعین در حوزه کاری الیاف های پیشرفته  با تکیه بر نانوپوشش ها می باشند. ایشان تاکنون موفق به ثبت چندیدن نمونه اختراع داخلی شده اند. لازم به ذکر است که آقای شمعی هم اکنون صاحب دو اختراع نیز در اداره مالکیت ایالات متحده آمریکا هستند.

معرفی علی شمعی کشت کننده زعفران ایروپونیک

معرفی علی شمعی کشت کننده زعفران ایروپونیک

 

آقای شمعی از سال ۱۳۸۲ اولین فرصت کاری رسمی خود را در حوزه تولید ملزومات چاپ بر روی پارچه در شهر یاسوج آغاز نموده، فعالیت های دیگر ایشان در حوزه تولید چسب های سنگ پیشرفته بر پایه رزین های اپوکسی در شرکت زانوس تجارت شرق در شهرک صنعتی کاظم آباد تهران بوده و در حال حاضر نیز به عنوان مدیر داخلی شرکت تکتا گستر ایریا کیش بعنوان شغل اصلی در حال فعالیت می باشند. (برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید معرفی علی شمعی کشت کننده زعفران ایروپونیک + پادکست را دانلود نمایید.)

در این فایل چه مواردی گفته شده است؟

فایل PDF کشت ایروپونیک زعفران ، شامل یک جزوه ۵۳ صفحه ای می باشد که در آن به تشریح کلیه موارد مورد نیاز چه در رابطه با خود گیاه زعفران و چه در رابطه با کشت گلخانه ای و مراحل این نوع روش کشت می باشد. در صورتی که می خواهید به صورت دقیق تر از فهرست مطالبی که در این فایل وجود دارد مطلع شوید ، پیشنهاد می کنیم فایل خلاصه مطالب ایشان را توسط لینک زیر دانلود نمایید.

دانلود بخشی از فایل PDF کشت ایروپونیک زعفران

فهرست مطالب موجود در فایل PDF کشت ایروپونیک زعفران

فهرست مطالب موجود در فایل کامل PDF کشت ایروپونیک زعفران به شرح زیر می باشد.

  • مقدمه
  • ترکیب شیمیایی زعفران
  • آفت ها
  • بیماری ها
  • مزایای کشت زعفران نسبت به سایر گیاهان زراعی
  • مزایای کشت گلخانه ای
  • معایب کشت گلخانه ای
  • کشت هیدروپونیک
  • روش کشت هیدروپونیک
  • کشت گلخانه ای یا هواکشت زعفران (AEROPONIC Cultivation)
  • مکان
  • قفسه
  • طبق
  • تاسیسات گلخانه
    • کولر یا سیستم سرمایش، مه پاش، شیر برقی، دماسنج و رطوبت سنج دیجیتالی
  • رطوبت سنج و دماسنج دیجیتالی
  • پیاز (بنه) زعفران
  • برگهای زعفران
  • گلهای زعفران
  • تکثیر زعفران
  • دوران زندگی یکساله ی پیاز
  • مرحله خواب حقیقی
  • مرحله خواب ظاهری
    • مرحله بیداری
    • هویجی شدن پیاز
  • تهیه پیاز
  • کنه
  • کنه بنه زعفران
  • قارچ
    • زمان انبارداری تا قرار گیری پیاز در طبق
  • شرایط مکان انبار پیاز
  • تجربه
  • ضد عفونی کردن خود پیاز (۲۰ مرداد تا ۱ شهریور)
  • زمان جوانه زدن تا نگهداری زعفران
  • اول شهریور
  • اول تا اواسط مهر
  • اواسط و یا اواخر آبان ماه (نیمه دوم آبان)
  • در زمان گلدهی
    • چیدن گل زعفران از پیاز
  • موارد بهداشتی برداشت و جداسازی زعفران از گل
    • خشک کردن زعفران
    • بسته بندی و نگهداری زعفران
  • بازده
  • چگونگی تشخیص زعفران تقلبی
  • زمان بازگشت پیاز به زمین تا آغاز فصل خارج سازی پیاز از زمین
  • کاشت در جعبه
  • آبیاری کشت در سبد
  • مبحث آبیاری
  • آبیاری در زمین( سنتی)
  • محلول پاشی
  • زمان خارج کردن پیاز و انتقال به گلخانه
  • استاندارد های زعفران

چرا باید PDF کشت ایروپونیک زعفران را تهیه کنیم؟

اول اینکه این فایل PDF کشت ایروپونیک زعفران توسط کسی تهیه و تنظیم شده است که علاوه بر اینکه یکی از متخصصین و مبدعین کشور می باشد اقدام به کاشت گلخانه ای این محصول به صورت عملی نموده است. یعنی علاوه بر اینکه دارای علم نظری قابل توجهی در رابطه با این کار است و تحقیقات بسیاری را در این رابطه به انجام رسانده است ، صرفا به نتجه گیری از این تحقیقات اکتفا نکرده و وقتی به این مفید بودن این نوع روش کشت رسیده است، اقدام به کاشت گلخانه ای زعفران نموده و با چالش هایی که در عمل هم به وجود می آید مواجه شده است. از این رو تهیه فایل نوشته شده و توصیه شده توسط ایشان خالی از لطف نخواهد بود.

از طرفی قبلاً هم فیلم آموزشی کاشت گلخانه ای زعفران در کافه زعفران منتشر شده است اما PDF کشت ایروپونیک زعفران به این علت که مطالب مکتوبی دارد و قابل ارجاع بوده و مستند سازی شده شاید بیشتر به کار شما بیاید. به هر حال برخی افراد یادگیری از طریق فیلم آموزشی را ترجیح می دهد و برخی دیگر ترجیح می دهند که یادگیری توسط مطالعه باشد.

علی ای حال نکته ای که همگان بر آن اتفاق نظر دارند این است که قبل از سرمایه در هر کاری بهترین کار مطالعه و بهترین ابزار استفاده از تجربیات افرادی است که قبلا این راه ها را طی کرده اند. در واقع ما هم همان جمله معروف را بیان می کنیم که با استفاده از تجربیات دیگران می توان راه رسیدن به موفقیت را کوتاه نمود.

با استفاده از تجربیات دیگران می توان راه رسیدن به موفقیت را کوتاه نمود.

این آموزش را با تخفیف ویژه از کافه زعفران تهیه کنید.

با هماهنگی انجام شده با آقای مهندس شمعی تصمیم بر آن گرفتیم که فایل آمورشی ایشان را که برای اولین بار در کافه زعفران منتشر شده، با تخفیف ویژه ۵۰ درصدی در اختیار علاقه مندان قرار دهیم تا توانسته باشیم گامی در حد وسع خود در راستای خوداشتغالی و حمایت از تولیدکنندگان زعفران کشورمان برداشته باشیم.

هم اکنون می توانید با استفاده از لینک زیر اقدام به تهیه و دانلود این فایل آموزشی نمایید. ما هم در تحریریخ کافه زعفران مثل همیشه منتظر دریافت نظرها و انتقادات شما همراهان عزیز هستیم. اگر در رابطه با این فایل سوالی داشتید حتماً در بخش دیدگاه های مربوط به همین پست، آن را با ما در میان بگذارید. همکاران ما در کافه زعفران در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما خواهند بود. موفق و پرسود باشید.

29000 تومان – خرید

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

  1. از کشت ایروپونیک زعفران سوالاتی داشتم خواستم پی دی اف کامل بخرم اما هر په بیشتر تلاش کردم به نتیجه ای نرسیدم لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میشه این فایل را تهیه کرد. با سپاس

    • سلام . لطفا به طور دقیق بفرمایین کدوم مرحله از فرایند خرید مشکل دارید و یا به واتساپی که داخل سایت قرار داده شده پیام بدید تا همکاران ما مشکل رو بررسی کنند.

  2. علی شمعی :
    ۳ شهریور ۱۳۹۸

    با سلام خدمت تمام عزیزان.مرسی از نظرات و پی گیری های شما دوستان.تشکر ویژه دارم از عزیزانی که در راه اندازی سایت فعالیت دارند.آماده ی هر گونه مشاوره و راهنمایی در زمینه ی کشت ایروپونیک زعفران برای همه ی کاربران هستم.قطعا اطلاعات نوشته شده در فایل pdf مستلزم مشاوره و وقت بیشتر برای یادگیری جهت اجرای پروژه هست که در خدمت گذاری به همه ی عزیزان آمادگی رو اعلام می کنم.آنچه که در فایل pdf نوشته شده است شامل تجربیات و اطلاعات جمع آوری شده در سایت های داخلی و مقالات خارجی در زمینه ی کشت ایروپونیک می باشد که رفرنس آنها در صفحه ی آخر فایل وجود دارد.هم اکنون در شهریار تهران در حال انجام کشت ایروپونیک زعفران هستم و در این زمینه تجربیات خود را به همه ی عزیزان انتقال خواهم داد.از بابت تاخیر پاسخ به شما دوستان عذرخواهی می کنم و مجددا تشکر می کنم از همکاران خوبم در سایت کافه زعفران.

    • ممنون از همکاری شما جناب شمعی بزرگوار.
      ان شاا… که بتونیم هر چه بیشتر از تجربیات جنابعالی استفاده کنیم.

  3. ممنوناز مصاحبه بسیار عالی شما.
    خیلی کار نیکویی کردید ولی متاسفانه راه ارتباطی ویا شماره تلفنی جهت تماس با آقای شمعی جهت چند سوال پیدا نکردم.
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید.

    • سلام. خواهش می کنم. خوشحالیم که مورد کافه زعفران مورد اعتماد شما قرار گرفته.
      با توجه به حجم زیاد درخواست ها گذاشتن شماره تماس دوستان خیلی کار جالبی نیست و حجم بالای تماس ها وقت زیادی رو از دوستان خواهد گرفت.
      اگه شما نیاز به مشاوره اختصاصی دارید می تونید از طریق منوی درخواست مشاوره، درخواست خودتون رو ثبت کنید تا کارشناس ما در اولین فرصت با شما تماس بگیره.
      موفق باشید.

  4. ضعف مطالب فایل
    ۱- دارای غلط املایی و مشکل نگارشی زیاد
    ۲- عدم ساختار پیوسته مرتبط با کشت ایروپونیک و پراکندگی مطالب، به‌طوری که در برخی جاها مطالب ارتباطی با هم ندارند.
    ۳- مطلب جدیدی در مورد کشت ایروپونیک ارائه نشده است شاید به راحتی بتوان گفت که با فایل pdf و فیلم قبلی شما تفاوتی ندارد یا نهایت ۱۰ درصد متفاوت باشد.
    ۴- بحث هیدروپونیک خیلی مرتبط با موضوع نیست
    ۵- اعداد ذکر شده موارد مختلفی از جمله تعداد برگ، درصد رطوبت در مرحله انبارداری، مقدار پیاز در طبق، ارتفاع گیاه زعفران و …. متفاوت ذکر شده است
    ۶- در فهرست مطالب اشاره به تجربه نویسنده شده است متاسفانه تجربه خاصی بیان نشده بود. به نظر می‌شود یکی از مشکلات این کشت در کشور ما عدم تجربه لازم است و هنوز مشخص نیست آیا کسی توانسته از لحاظ عملکرد به اعداد و ارقامی که برای کشت ایروپونیک از لحاظ تئوری بیان می‌شود، رسیده یا نه.

    پیشنهادات
    ۱- تقربیاً مدیریت گلخانه در فایل‌های مختلف تا حدودی روشن است مشکل اصلی در این زمینه نحوه استفاده از تجهیزات و مقدار مواد مصرفی ازجمله آب و نور است که بهتر است در اصلاح این فایل یا فایل‌های دیگر مورد توجه قرار گیرد.
    ۲- بهتر بود مکان قرارگیری سنسورها را براساس تعداد طبقه مثلا در طبقه چندم قرار گیرند تا برآورد دقیقی از رطوبت و دمای سالن داشته باشد.
    ۳- چون مطالب این فایل با فیلم ایروپونیک خیلی تفاوت ندارد بهتر بود برای کسانی که فیلم شما خریدند تخفیفی حدود ۵۰ درصد در نظر می‌گرفتید.
    لازم به ذکر است تقربیاَ اکثر این مطالب در سایت‌های دیگر از جمله http://hirkaniasaffron.ir و http://www.farm-iran.ir/category/aeroponic به صورت رایگان در اختیار است و قیمت این فایل بالا است.
    در پایان از این که مطالب جدید و مفید در سایتتان قرار می‌دهید تشکر می‌کنم
    موفق باشید

    • با عرض سلام.
      بابت اینکه نظر خود را به صورت کامل برای ما تشریح نمودید صمیمانه سپاسگزاریم.
      ایرادی که در بحث نگارش فرمودید بر کار ما وارد می باشد و در اسرع وقت رفعش می کنیم.
      این فایل رو هم آقای مهندس شمعی پس از مطالعات جزوات فراوان، شرکت در کلاس ها آموزشی و تجربیات در عمل، نگاشته اند. که از این جهت گفته شده که این فایل تجربیات ایشان می باشد.

      اما رسالت ما در رسانه تصویری کافه زعفران شفاف سازی در خصوص روش کشت ایروپونیک زعفران می باشد که تصمیم گرفته ایم این شفافیت را در گام اول با انجام مصاحبه های مستقیم با افردی که این کشت رو انجام دادند، ایجاد کنیم و در خلال صحبت هایی که داشتیم ، فایل ها و مواردی رو که از نظر آن ها برای سایر دوستان مفید هست ، را به اشتراک بگذاریم. که ممکن است بنا به تصمیم نگارنده مطالب به صورت هزینه ای و یا رایگان در کافه زعفران منتشر شود. لازم به ذکر است که تمام عواید حاصل از فروش هم به کافه زعفران مربوط نمی شود و بخشی به نگارنده و مدرس پرداخت می شود.

      به هر حال کلیات این روش یکسان است و مطالب تکراری خارج از انتظار نیست. ما هم توصیه نمی کنیم که همه مطالب توسط همه کاربران ما خریداری بشن و هدف ما این هست که فضای انحصار در آموزش شکسته بشه و هر فردی هر تجربه ای در این ضمینه داره بتونه اون رو ارائه بده.

      با توجه به هزینه هایی که فروش جزوه ها به صورت فیزیکی در بر دارد، ما سعی نموده ایم که با انتشار جزوه ها به صورت الکترونیکی، در تمامی هزینه ها صرفه جویی کنیم.

      در رابطه با موردی که درباره تخفیف با خریداران قبلی هم فرمودید، کاملا حق با شماست و قصور از سمت ما بوده. در سال آتی برنامه ویژه ای برای خریداران قبلیمان داریم.

      موفق و سربلند باشید. بر خود می بالیم که مخاطبین فهیمی همچون شما داریم و امیدواریم بتوانیم سطح کیفی مطالب خود را با توجه به نیاز های شما ارتقا دهیم.

  5. با سلام
    چرا خرید فایل ها دچار مشکل شده و به سیستم بانکی وصل نمی شود

    • سلام مجدد.
      مشکل درگاه پرداخت برطرف شده.
      بابت مشکل پیش آمده عذرخواهیم می کنیم.
      از صبوری شما سپاسگزاریم.

0
Message Us on WhatsApp