معرفی زعفران دسته (رشته کامل زعفران)

شاید برای شما جالب باشد که بدانید زعفرانی که اغلب می شناسید و در بازار می بینید تنها قسمتی از ریشه زعفران است و شکل ظاهری رشته کامل زعفران ( زعفران دسته ) جور دیگریست. قسمتی از زعفران که غالباً در بازار به فروش می رسد تنها قسمت قرمز رنگ ریشه می باشد (که از جدا کردن قسمت های قرمز از قیمت های سفید زعفران به دست می آید) که به سرگل زعفران با زعفران ممتاز مشهور است.

اگر بعد از خشک کردن تارهای ریشه زعفران قسمت سفید رنگ آن را جدا نکنند به آن نوع زعفران، رشته کامل زعفران یا زعفران دسته و یا زعفران دخترپیچ می گویند که یکی از رایج ترین انواع زعفران در نقاط زعفران خیز و در بین کشاورزان و بومیان مناطق زیر کشت زعفران است. از آنجایی که قسمت سفید رنگ زعفران هم عطر ، بوی و همچنین طعم زعفران را به همراه دارد معمولا به همراه قسمت قرمز رنگ آسیاب می شود و در مصارف خوراکی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.

زعفران دسته، مطمئن ترین نوع زعفران !

در صورتی که زعفران دسته را  برای مصارف خود تهیه کنید می توانید تا حد بسیار زیادی از اصالت زعفران مصرفی خود اطمینان حاصل کنید. زیرا امکان وجود تقلب به صورت استفاده از رنگ ها و مخلوط کردن سایر افزودنی و فروش آن به عنوان زعفران در این نوع وجود ندارد. از آنجایی که کشاورزان پس از چیندش زعفران و پر کردن آن، زعفران به همان شکل رشته کامل خشک کرده و به فروش می رسانند عملاً امکان وجود هر کدام از روش هایی که نام برده شد در تهیه و توزیع این زعفران وجود ندارد. و در نتیجه در صورت تهیه این زعفران از بازار می توان با کمال اطمینان از این چاشنی خوش طعم استفاده کرد.

 

معرفی رشته کامل زعفران

معرفی رشته کامل زعفران

رشته کامل زعفران (زعفران دسته)، زعفران طبیعی و  اقتصادی !

بعد از اینکه از سلامت رشته کامل زعفران اطمینان حاصل کردید باید این نکته را به شما بگوییم که:

زعفران دسته (رشته کامل زعفران) در واقع  به صرفه ترین نوع زعفران بازار می باشد.

زیرا قسمت سفید رنگ زعفران قیمت کمتری نسبت به بخش قرمز رنگ آن دارد و زمانی که همراه با قسمت قرمز رنگ آسیاب شود (زعفران دسته) موجب بیشتر شدن حجم زعفران می گردد. اگر می خواهید تفاوت قیمت را در انواع مختلف زعفران با همدیگر مقایسه کنید سری به صفحه قیمت زعفران در وب سایت کافه زعفران بزنید تا متوجه تفاوت قابل توجه قیمت رشته کامل زعفران با سایر انواع زعفران بشوید.

در این ویدئوی آموزشی چه چیزی یاد می گیریم؟

در این ویدوئوی آموزشی ما رشته کامل زعفران را از نزدیک به شما معرفی کرده و درباره ویژگی های آن به شما توضیحاتی ارائه می دهیم. همچنین در این ویدئو می توانید زعفران دسته (رشته کامل زعفران )را در کنار زعفران سرگل (از که همان زعفران دسته به وجود آمده) مشاهده کرده و تفاوت های بین این دو نوع مختلف زعفران را ببینید.

در صورتی که اطلاعات بیشتر در رابطه با زعفران دسته نیاز دارید، مطالعه این مقاله  از دانشنامه کافه زعفران را به شما توصیه می کنیم.

امیدواریم که توانسته باشیم با تهیه این ویدئو  به بالاتر بردن دانش زعفرانی شما کمکی کرده باشیم.

هم اکنون می توانید این فیلم آموزشی را به صورت رایگان از کافه زعفران دانلود کرده و تماشا کنید. در پایان خواهش تیم کافه زعفران از شما مخاطبین گرامی این است که پس از تماشای این فیلم آموزشی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را از طریق نوشتن دیدگاه در زیر همین پست با ما درمیان بگذارید تا از این طریق بتوانیم ویدئو های با کیفیت بیشتری را برای استفاده علاقه مندان تهیه نماییم.

باعث خوشحالی ماست از سایر ویدئو های منتشر شده در سایت هم بازدید نمایید. تلاش ما بر این بوده که شما را در طول تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت زعفران همراه خود کرده و یا تمامی مراحل فرآوری طلای سرخ کویر آشنا کنیم. در صورت تمایل می توانید سایر فیلم های آموزشی زعفران را از طریق این لینک دنبال کنید.

رایگان – دانلود

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

  1. با سلام
    چرا این فایل (معرفی دسته زعفران) دانلود نمی شود لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر

    • سلام.
      گاهاً ویدئو ها به صورت پیش فرض در مرورگر ها به صورت آنلاین پخش می شوند که برای دانلود بایستی از گزینه “دانلود” استفاده کنید.
      و یا اینکه نرم افزار مدیریت دانلود، بر روی سیستم خود نصب داشته باشید.

  2. mehrimehri :
    ۲۸ آذر ۱۳۹۷

    سلام خدمت تمامی اعضای کافه زعفران
    ممنون از زحماتتون و ویدیوهای آموزشی که ارائه میکنید.
    این ویدیو خیلی خوب و آموزنده بود برای من
    ای کاش ویدیوهای دیگر هم رایگان یا حداقل با قیمت کمتری عرضه میشدند!!

    • سلام. سپاس فرآوان از لطف شما.
      ویدئوهای رایگان دیگری در دست تدوین هست و به زودی منتشر خواهد شد.سعی ما هم بر این بوده که آموزش ها به طوری منتشر شود که بتواند در دسترس همگان قرار گیرد.

0