اهمیت تغذیه زعفران + آموزش ویدئویی

اهمیت تغذیه زعفران ، عنوان این فیلم آموزشی است که در آن قصد داریم به موضوع بسیار با اهمیت تغذیه زعفران بردازیم. با توجه به اینکه در کشت هر محصولی راندمان کاری پارامتر بسیار مهمی می باشد، اقدام به انتشار این مجموعه آموزشی نمودیم تا  اینکه ما بتوانیم از منابع موجود، بیشترین بهره را ببریم. یکی از راه هایی که می توانیم با استفاده از آن زعفران بهتر و کیفیت تری را تولید نماییم، تغذیه مناسب پیاز زعفران کاشت شده می باشد که در ادامه و در طول این فیلم آموزشی یه تفصیل به اهمیت و چگونگی انجام این موضوع خواهیم پرداخت. با کافه زعفران همراه باشید.

اهمیت تغذیه زعفران در چیست؟

تغذیه زعفران، چه در کشت خاکی و چه در کشت ایروپونیک زعفران ، اهمیت بسیار بالایی دارد. خب اگر بپرسید که اهمیت تغذیه زعفران در چیست؟ باید به شما بگوییم که تولید گل زعفران بیشتر در مزرعه مستقیماً در گرو پرورش و تکثیر پیازهای زعفران با کیفیت بالاتر می باشد. هر چه ما بتوانیم پیازهای زعفران با وزن، اندازه و سلامت بیشتری را تولید کنیم، محصول با کیفیت تر و بیشتری را از مزرعه خود برداشت خواهیم کرد. خب همانطور که قبلاً هم اشاره شد، چه در کشت خاکی ) کشت سنتی زعفران ) و چه در کشت ایروپونیک و بدون خاک زعفران ، پیاز ها بعد از زمان گلدهی در خاک قرار می گیرند و فرآیند تولید پیاز های جدید برای سال آینده در دل خاک صورت می گیرید. اینجاست که اهمیت تغذیه زعفران وتولید پیازهای زعفران باکیفیت تر آشکار می شود. خب هر چه ما تغذیه بهتر و اصولی تری را در این مرحله داشته باشیم ، برای سال آینده پیازهای با پارامتر های کیفی بالاتری خواهیم داشت و می توانیم مزرعه خود را به حداکثر بازدهی برسانیم.

 

معرفی پیاز زعفران و تشریح روال تکثیر آن

در ابتدای این فیلم آموزشی یک پیاز زعفران که به تازگی و بعد از پایان دوره گل دهی خود از خاک به بیرون کشیده شده، به نمایش گذاشته می شود و مهندس سلیمی فرد به تشریح مراحل به وجود آمدن پیاز دختری توسط پیاز مادری می پردازد. در تصویر زیر شما نمایی را از پیاز های زعفرانی که به تازگی از خاک بیرون آورده شده اند را مشاهده می کنید.

اهمیت تغذیه پیاز زعفران

اهمیت تغذیه پیاز زعفران

در ادامه معرفی مراحل رشد پیاز زعفران به مرحله این می رسیم که پیاز مادری از بین رفته و تنها پیاز دختری زعفران وجود دارد. ریشه های پیاز زعفران هم با از بین رفتن پیاز مادری ، خشک می شوند. اینجاست که دیگر پیاز زعفران توانایی جذب مواد معدنی از طریق خاک را نخواهد داشت و هر چه هم زعفران ما در خاک غنی کاشته شود، این مواد به دلیل عدم وجود ریشه در گیاه نمی توانند جذب شوند. این جاست که بایستی باز هم اهمیت تغذیه زعفران و دانستن روش های مختلف تغذیه گیاه نمایان می شود.

در ادامه معرفی مراحل رشد پیاز زعفران به مرحله این می رسیم که پیاز مادری از بین رفته و تنها پیاز دختری زعفران وجود دارد. ریشه های پیاز زعفران هم با از بین رفتن پیاز مادری ، خشک می شوند. اینجاست که دیگر پیاز زعفران توانایی جذب مواد معدنی از طریق خاک را نخواهد داشت.

محلول پاشی و اهمیت آن

خب در مرحله قبل این مطلب را توضیح دادیم که با در بخشی از دوره رشد پیاز زعفران به دلیل عدم وجود ریشه ، جذب خاکی انجام نمی شود. در این مرحله باید به فکر راهی دیگر برای رساندن مواد معدنی به گیاه بود زیرا هر چه بتوانیم پیاز مرغوبتری را در این مرحله تولید کنیم، راندمان کشت بالاتری را در سال آینده خواهیم داشت. ( در صورتی که ویژگی های پیاز مناسب زعفران آشنایی ندارید پیشنهاد می کنیم ویدئوی آموزشی پیاز مناسب برای کاشت زعفران که قبلا در کافه زعفران تهیه و منتشر شده است را تهیه و مشاهده بفرمایید.) رساندن مواد غذایی را باید در این مرحله از طریق محلول پاشی به پیاز رساند. محلول پاشی به وسیله جذب از طریق برگ ها صورت می گیرید. در ویدئوی آموزشی اهمیت تغذیه زعفران ، فرآیند محلول پاشی به صورت کامل آموزش داده می شود و همچنین به معرفی کود ها و محلول های مناسب برای این مرحله می پردازیم.

 

اهمیت تغذیه زعفران

اهمیت تغذیه زعفران

درصد NPK و تاثیر در تغذیه زعفران

NPK  مخفف نام سه عنصر رایج موجود در کودها می باشد. که به ترتیب معرف عنصر نیتروژن (ازت) ، فسفر و پتاسیم می باشد.  درصد این عناصر به صورت سه عدد بر روی کاتالوگ کود ها نوشته می شود که از روی این عدد می توان مقدار موجود از هر کدام از این عناصر در کود را فهمید. در این ویدئو در ابتدا به معرفی این عناصر و چگونگی تاثیر آن بر رشد زعفران می پردازیم و پس آن درصد مناسب NPK  برای رشد پیاز زعفران می پردازیم.

نحوه انتخاب کود مناسب

در این بخش به معرفی مواد معدنی مورد نیاز برای رشد گیاه زعفران می پردازیم و درصد ترکیبی هر کدام از این عناصر معدنی را که بهترین ترکیبی را آماده می کنند که می تواند به رشد پیاز زعفران کمک نماید را معرفی می کنیم و درصد هر کدام از عناصر را در کودهای معمول در بازار را تشریح می نماییم. همچنین در ویدئو به معرفی عناصر معمول استفاده شده در کودها، و همچنین نحوه استفاده و درصد و غلظت مورد نیاز هر یک از آن ها می پردازیم. شما با استفاده از این توضیحاتمی توانید  بهترین نوع کود مورد نیاز مزرعه خود را از بازار تهیه نمایید.

 

در این ویدئو چه چیز هایی را یاد می گیریم ؟

در این فیلم آموزشی اهیمت تغذیه زعفران ،ما کودهای مختلفی را برای شما معرفی می نماییم. شما را با اهمیت انتخاب نوع کود (کودهای جامد، مایع) آشنا می کنیم و طریقه استفاده از هر کدام از این انواع کود های موجود در بازار را برای شما تشریح می کنیم. در این فیلم اشاره ای می کنیم به عوامل  تاثیر گذار بر انتخاب کود مناسب برای مزرعه زعفران که شما با بررسی سطح زیر کشت خود بتوانید دست به درست ترین انتخاب ممکن برای تغذیه مزرعه خود بزنید. همچنین تفاوت انواع تغذیه را معرفی می کنیم و به شما می گوییم دلیل استفاده از انواع مختلف تغذیه در دوره رشد پیاز در چیست

 

این ویدئو ۴۰ دقیقه، توسط تیم رسانه ای  کافه زعفران آماده شده است و شما می توانید برای دسترسی کامل به محتوای این فیلم آموزشی بر روی لینک زیر کلیک نمایید. باز هم قدردان حضور گرم شما عزیزان با رسانه تصویری کافه زعفران هستیم و مثل همیشه از شما تقاضا داریم با درمیان گذاشتن نقطه نظرات، دیدگاه ها و انتقادات خود ما را در ایجاد رسانه تخصصی طلای سرخ ایران، یاری دهید تا بتوانیم به تولید ملی با کیفیت این محصول همانند گذشته در سراسر کشور عزیزمان ادامه دهیم.

 

18700 تومان – خرید

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0